Menu

Vikan

Vikan - brand de renume in domeniul igienei si curateniei profesionale

Brandul Vikan este bine cunoscut in intreaga lume pentru produsele de calitate exceptionala ce pot fi utilizate cu succes in industria alimentara sau in alte domenii, cum ar fi sectorul sanitar, institutiile de invatamant si in mediile comerciale sau institutionale. De-a lungul timpului, aceste echipamente si accesorii au devenit cunoscute pentru gama extrem de variata disponibila, pentru calitatea desavarsita si pentru indeplinirea cu succes a unor conditii stricte de igiena.

Cu peste 100 de ani de experienta, Vikan se dedica dezvoltarii de produse durabile si de inalta calitate. In Romania, romsales.ro este distribuitor autorizat al brandului Vikan. Punem la dispozitia clientilor o selectie variata de produse pentru curatenie, cum ar fi lavete, mopuri sau galeti pentru curatenie de diverse tipuri si dimensiuni.

Vikan Romania - varietate de produse de inalta calitate

Produsele Vikan sunt realizate din materie prima de calitate superioara, care incorporeaza in design inovatii noi aparute pe piata. Astfel, poti achizitiona de la Vikan online din magazinul nostru perii si maturi din plastic pentru spatii de dimensiuni variabile cu peri moi sau aspri, suporti de perete pentru plasarea ustensilelor de curatenie si multe alte solutii inovative si eficiente pentru igiena profesionala. Pe site-ul nostru avem o gama variata de produse eficiente pentru clienti din domenii diverse, din care se pot alege variantele potrivite in vederea obtinerii unui mediu de lucru mai sigur pentru toti utilizatorii.

1 - 16 din 278 de produse