Menu
Pensula patiserie 50 mm, peri moi, albastra
Pensula patiserie 50 mm, peri moi, albastra Pensula patiserie 50 mm, peri moi, albastra Pensula patiserie 50 mm, peri moi, albastra

Pensula patiserie 50 mm, peri moi, albastra

Cod produs: 5552503
Pensula de patiserie cu peri moi, ideala pentru aplicare de glazura, oua, marmelada etc. Alternativ pensula poate fi utilizata pentru curatarea in detaliu a echipamentelor.
Certificari
  • Aprobat contact alimentar

Ai nevoie de ajutor?
  • Specificatii tehnice
  • Documente
  • Duritate peri
  • Moi
  • Maxim (°C) (autoclavare)
  • 121
  • Temperatura maxima igienizare (°C)
  • 93
  • Temperatura minima de utilizare(°C)
  • -20
  • Valoare maxima pH la utilizare
  • 10.5
  • Valoare minima pH la utilizare
  • 2
  • Maxim (°C) (fara contact alimentar)
  • 100
  • Maxim (°C) (contact alimentar)
  • 80
  • Conform 852/2004/EC
  • Da
  • Material
  • Polipropilena, poliester, otel inoxidabil
  • Latime (mm)
  • 50
  • Lungime (mm)
  • 195
  • Inaltime (mm)
  • 14.5
  • Culoare
  • Albastru
  • Producator
  • Vikan