Open Plant Cleaning

Igienizarea suprafetelor deschise: utilaje, suprafete de lucru, pavimente, pereti
Gama de echipamente de curatenie Vikan pe cod de culori este dezvoltata pentru a imbunatati nivelul de control al gradului de igiena si pentru a facilita utilizarea sistemului HACCP si cel de management al calitatii astfel incat sa se alinieze cu cerintele auditorilor interni si externi.

Utilizarea ustensilelor de curatenie din portofoliul complet de culori reduce riscurile contaminarilor incrucisate intre diferite zonele ale ariei de productie. De asemenea utilizarea acestor echipamente de igienizare a zonelor deschise de lucru in care produsele alimentare ajung in contact direct cu suprafetele de lucru si cu mediul inconjurator, motiveaza comportamentul personalului implicat in procesul de igienizare prin constientizarea importantei utilizarii ustensilelor pe cod de culori si a beneficiilor utilizarii regulate a acestora.
Toate ustensilele Vikan dedicate industriei alimentare sunt produse din materiale aprobate si care indeplinesc cerintele Directivei CE 10/2011/EC privind contactul alimentar direct si care pot fi curatate la temperaturi ridicate astfel incat sa fie eliminate bacteriile si germenii.

oNline Web Fonts