Despre noi

Romsales Distribution este o companie cu capital privat, infiintata in anul 2008, specializata in a oferi solutii complete de igiena si protectie pentru diverse domenii de activitate.
Scopul nostru este acela de a asigura clientilor nostri produse de calitate ireprosabila si de a ajuta la mentinerea unor standarde inalte in aria unde acestia isi desfasoara activitatea.
Raspundem tuturor cerintelor in domeniul igienei si protectiei profesionale, nu doar prin oferirea unor produse, ci si prin dezvoltarea de solutii si metode adaptate nevoilor Dumneavoastra.
Colaborarile cu firme reprezentative din acest domeniu, cat si experienta acumulata pana in prezent reprezinta dovada unei munci sustinute de perfectionare si incredere in tot ceea ce intreprindem zilnic pentru clientii nostri.
Ne-am dezvoltat si perfectionat continuu, astfel incat in prezent suntem o echipa proactiva, orientata spre satisfacerea nevoilor partenerilor, oferindu-le acestora tot suportul informational si tehnic de care au nevoie pentru a-si eficientiza activitatea si a creste profitabilitatea.
Noi va ajutam sa faceti fata provocarilor cu care va confruntati zilnic pentru ca suntem permanent conectati la inovatiile din piata internationala de profil si va propunem solutiile adecvate necesitatilor Dumneavoastra.

Romsales Distribution este importator si distribuitor in Romania pentru branduri reprezentative din domeniu.

Consumabile din celuloza si accesorii pentru dozarea acestora pentru toate ariile de activitate:
Tork, Lucart / Fato, Losdi, OpHardt

Detergenti si dezinfectanti pentru toate ariile de activitate:
Diversey, Kiehl, Draco

Ustensile pentru curatenie/igienizare profesionala si colectare selectiva a deseurilor pentru toate ariile de activitate :
Vikan, Vermop, Rubbermaid

Echipamente si utilaje pentru curatenie pentru toate ariile de activitate:
Nilfisk, Taski, Karcher

Echipamente si consumabile de unica folosinta si protectie pentru toate ariile de activitate:
HPC Healthline, Polyco, Safe Don