Menu

Certificari

Certificari in concordanta cu standardele ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001.

Calitatea serviciilor pe care le oferim este data si de totalitatea certificarilor pe care atat compania cat si membrii echipei le detin. Consideram ca perfectionarea continua reprezinta cheia succesului si oferim timp si resurse acestui proces.

Politica integrata calitate, mediu – sanatate si securitate ocupationala a firmei noastre are la baza conceptele de imbunatatire continua a produselor si proceselor de afaceri, de dezvoltare durabila in conditii de sanatate si securitate ocupationala maxima pentru angajatii si colaboratorii nostri si are ca obiectiv alinierea la imperativele economice, sociale si de mediu.

Angajamentul nostru se bazeaza pe urmatoarele principii majore:

- Atentie acordata clientilor prin satisfacerea cu promptitudine, responsabilitate si profesionalism a cerintelor aplicabile specificate, a nevoilor si a asteptarilor lor legate de produsele achizitionate si conditiile comerciale.
- Imbunatatirea continua a performantei proceselor si produselor comercializate.
- Imbunatatirea continua a performantelor de mediu, adica reducerea efectelor activitatii noastre asupra mediului prin tinerea sub control a proceselor si instalatiilor/echipamentelor si prevenirea poluarii.
- Imbunatatirea continua a performantelor referitoare la sanatate si securitate ocupationala, adica scaderea nivelului de risc implicat de desfasurarea activitatilor noastre (prevenirea ranirilor si a imbolnavirilor profesionale) prin tinerea sub control a proceselor si echipamentelor generatoare de pericole si prevenirea acestora.
- Respectarea obligatiilor de conformare (prevederilor legale si a altor prevederi) aplicabile produselor, aspectelor de mediu si pericolelor implicate de activitatile, produsele sau serviciile noastre.
- Imbunatatirea permanenta a sistemului nostru de management integrat calitate, mediu si sanatate si securitate ocupationala in vederea cresterii performantei de afaceri, de mediu si a celor referitoare la sanatate si securitate ocupationala.
- Incurajarea angajatilor si furnizorilor de a respecta politica si exigentele noastre de mediu si pe cele referitoare la sanatate si securitate ocupationala.
- Colaborarea si comunicarea eficienta cu toate partile interesate.


Pe aceste baze, ne-am fixat obiectivele de imbunatatire a performantelor proceselor sistemului de management integrat.

Implementarea sistemului nostru de management, conform standardului SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR ISO 45001 garanteaza punerea in practica a acestei politici.

Managementul pune la dispozitie resurse si monitorizeaza punerea in aplicare a acestei politici si rezultatele sale.

Certificarile pe care le detine compania: