Menu

Politica de confidentialitate

Cine suntem

Romsales este o companie cu capital privat, infiintata in anul 2008, specializata in a oferi solutii complete de igiena si protectie pentru diverse domenii de activitate.
Scopul nostru este acela de a asigura clientilor nostri produse de calitate ireprosabila si de a ajuta la mentinerea unor standarde inalte in aria unde acestia isi desfasoara activitatea.
Raspundem tuturor cerintelor in domeniul igienei si protectiei profesionale, nu doar prin oferirea unor produse, ci si prin dezvoltarea de solutii si metode adaptate nevoilor Dumneavoastra.
Colaborarile cu firme reprezentative din acest domeniu, cat si experienta acumulata pana in prezent reprezinta dovada unei munci sustinute de perfectionare si incredere in tot ceea ce intreprindem zilnic pentru clientii nostri.
Ne-am dezvoltat si perfectionat continuu, astfel incat in prezent suntem o echipa proactiva, orientata spre satisfacerea nevoilor partenerilor, oferindu-le acestora tot suportul informational si tehnic de care au nevoie pentru a-si eficientiza activitatea si a creste profitabilitatea.
Noi va ajutam sa faceti fata provocarilor cu care va confruntati zilnic pentru ca suntem permanent conectati la inovatiile din piata internationala de profil si va propunem solutiile adecvate necesitatilor Dumneavoastra.
Romsales este denumirea comerciala a <strong>Romsales Distribution SRL</strong>, avand punct de lucru in Str. Ecoului Nr.1 - Braila, 810140, judetul Braila, nr. de inregistrare la Registrul ComertuluiJ17/1286/2008, CIF RO24108191.
Prezenta politica are drept obiect informarea dumneavoastra asupra activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de Romsales si se aplica tuturor prelucrarilor efectuate de noi, inclusiv interactiunii cu pagina noastra web www.romsales.ro.
Romsales este permanent preocupat de asigurarea unei experiente de cumparare depline pentru Cumparatorii nostri. Astfel, depunem toate eforturile pentru a oferi Cumparatorilor nostri atat produse de calitate cat si informatii si indrumari post vanzare.

Introducere

Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, motiv pentru care o sa explicam in cele ce urmeaza, care sunt datele colectate de la dumneavoastra, cum vor fi folosite aceste date, scopul utilizarii acestora si care sunt drepturile dumneavoastra in acest context.
Compania noastra a depus toate diligentele in sensul alinierii prevederilor Regulamentului UE 2016/679 (GDPR), sub toate aspectele legale introduse in noua reglementare, cu respectarea principiilor referitoare la datele cu caracter personal.
Prin Date personale ne referim la orice informatie care ne poate duce, direct sau indirect, la identificarea unei persoane. Sunt incluse in date personale: Numele, orice Numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online, precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatii primite prin cookie-uri.
in ceea ce priveste consimtamantul, in contextul colectarii si folosirii datelor dumneavoastra, ne-am asigurat cu privire la luarea tuturor masurilor tehnice pentru ca a ne oferi acordul/consimtamantul in deplina cunostinta de cauza, de la prima si pana la ultima interactiune cu site-ul www.romsales.ro.

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Scopul nostru este de a respecta noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal. Asadar, va promitem ca siguranta datelor personale ale dumneavoastra este o prioritate pentru noi. Folosim aceste date pentru a va oferi o experienta personalizata pe site-ul nostru, cu privire la produsele si serviciile noastre si utilizarea paginii noastre web, pentru comandarea si livrarea produselor, pentru informatii privind evolutia si starea comenzilor pe care le-ati plasat, promovarea produselor pe platformele folosite (Facebook si Google).
Deoarece dorim sa va oferim o privire de ansamblu asupra detaliilor, mai jos va vom enumera care sunt datele colectate. Consideram ca acest lucru ne va permite sa va furnizam informatiile intr-o forma transparenta, usor de inteles si usor accesibila intr-o limba clara si simpla.
Am grupat datele colectate in mai multe categorii, dupa cum am considerat ca informatiile sunt mai usor de inteles.
Datele cu caracter personal pe care le colectam la simpla vizita pe site-ul nostru
Cand accesati site-ul nostru, colectam urmatoarele date cu caracter personal:

  • Informatiile despre dispozitiv reprezinta: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare si versiunea corespundzatoare sau alte indentificatoare ale dispozitivului;
  • Datele de conexiune reprezinta: Ora, data si durata utilizarii site-ului web, originea, adresa IP corespunzatoare.
  • Aceste informatii sunt colectate pentru a va afisa site-ul web vizitat. Ne rezumam doar la colectarea datelor necesare pentru a ne asigura ca respectam principiul minimizarii datelor.

Datele personale colectate cand vizitati site-ul nostru si completati formularul de contact
Pentru a beneficia de produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru, este necesara completarea datelor cu caracter personal pentru a ne comunica solicitarea dumneavoastra. Fara aceste informatii nu putem sa va transmitem raspunsuri/oferte la informatiile solicitate. Informatiile de baza pentru ambele situatii sunt:

  • datele de contact: nume si prenume, telefon, adresa de email si oras (doar pentru formularul de rezervare). Aceste date ne sunt necesare pentru personalizarea ofertei si pentru ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra in cel mai sigur mod.
  • informatii despre dispozitiv;
  • date de conexiune (ora, data si durata utlizarii paginii web);

Datele personale colectate cand vizitati site-ul prin completarea formularelor din categoria calculator necesar
Pentru a beneficia de produsele si ofertele site-ului nostru, este necesara completarea datelor dumneavoastra pentru plasarea comenzii. Campurile necesare procesarii comenzilor sunt marcate ca fiind obligatorii. Fara aceste informatii nu putem procesa comenzile plasate.
Informatiile de baza sunt:

  • datele de contact: nume si prenume, adresa, telefon, adresa de email. Aceste date ne sunt necesare pentru facturare si livrarea produselor. Adresa de email, ne este necesara pentru confirmarea comenzii;
  • informatii despre dispozitiv;
  • date de conexiune (ora, data si durata utlizarii paginii web);

Pentru a intelege si mai bine datele ce ne sunt necesare in scopul desfasurarii activitatii noastre si a da curs solicitarilor dumneavoastra, cu titlu de exemplu, mai jos descriem datele necesare cu explicatiile aferente:

a. date pentru identificarea dumneavoastra: nume, prenume, nume de utilizator;
b. date de contact: adresa de livrare, numar de telefon, adresa de email;
c. date primite sau colectate cu ocazia vizitelor in incinta magazinului apartinand SC Romsales Distribution SRL sau la evenimentele organizate de noi si/sau partenerii nostrii: pot include inregistrari video ale activitatilor desfasurate si accesului in aceste locatii;
d. cont bancar si alte informatii financiare pentru desfasurarea relatiei contractuale, daca este cazul;
e. date tehnice, inclusiv adresa IP: informatii despre accesul dumneavoastra pe pagina noastra web, in magazinul nostru online.

In situatia in care doriti sa va angajati in cadrul SC Romsales Distribution SRL si sa faceti parte din echipa, vom procesa acele date necesare in procesul de angajare, respectiv date de identificare (nume complet, sex, data nasterii), date de contact (numar de telefon, adresa de corspondenta si adresa de e-mail), precum si orice alte date pe care ni le aduceti la cunostinta prin CV-urile pe care ni le furnizati prin depunere sau transmitere in format fizic la sediul nostru si/sau electronic prin e-mail.

Care este scopul in care va prelucram datele si care sunt temeiurile juridice ale acestor prelucrari

1. Achizitionarea de produse:

datele prelucrate: date acces, informatii despre cont, date de comunicare, informatii despre dispozitiv, informatii despre comanda, alte informatii. Prelucram toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru vanzarea produselor noastre, cu respectarea prevederilor Termenilor si conditiilor si ale dispozitiilor legilor in vigoare privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si achizitionarile de bunuri, cat si pentru alte activitati si actiuni derivate din incheierea si executarea contractului.
baza legala: Pentru a va livra comanda si pentru intocmirea facturii avem nevoie de datele cu carater personal ce va apartin pentru indeplinirea contractului.

2. Formulare de contact:

date prelucrate: nume si prenume, adresa de email. Ne sunt necesare aceste date pentru ofertare, ca urmare a solicitarilor plasate pe site-ul nostru. Datele personale ne sunt necesare pentru personalizarea ofertei si pentru ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra in cel mai sigur mod.
baza legala: interes legitim

3. Formulare de solicitare oferta:

date prelucrate: nume, oras, telefon, email. Aceste date ne sunt necesare pentru transmiterea ofertei, date fara de care ne este imposibila oferirea de raspunsuri la solicitarile dumneavoastra.
baza legala: interes legitim
Am luat toate masurile tehnice pentru a nu fi obligat sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e imposibila comandarea produselor, fiind de asemenea posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu va putem anunta cu privire la produsele sau serviciile de care ati putea fi interesat.
Nu trebuie sa ne oferiti nici una informatiile personale, daca nu doriti. Insa, daca nu veti face acest lucru, e posibil sa nu puteti cumpara de pe site si este putin probabil sa primiti experienta noastra optima pe care o impartasim clientilor. Dar daca asta este alegerea dumneavoastra, noi respectam asta.

Analitice

Google Analitycs activeaza functia de anonimizare a IP-ului. Informatiile generate de cookie-ul Google Analytics cu privire la utilizarea site-ului nostru de obicei sunt transmise si stocate de Google pe un server din SUA. Anonimizarea IP a fost activata pe site-urile noastre, astfel incât adresa IP a utilizatorilor Google in statele membre ale Uniunii Europene sau in alte state contractante ale Acordului privind Spatiul Economic European sa fie scurtata in prealabil.
in numele furnizorului de website, Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre dumneavoastra a website-ului, elaborarea de rapoarte privind activitatea website-ului pentru operatorii de site si furnizarea de alte servicii legate de activitatea website-ului si folosirea internetului de catre furnizorul de website. Termenul de pastrare a datelor in sistemul analitics este de 26 luni.

Partajarea datelor dumeavoastra:

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.
Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.
De asemenea, anonimizam informatiile personale (astfel incat acestea sa nu va identifice) si sa le folosim in scopuri, inclusiv testarea sistemelor IT, cercetare, analiza datelor, imbunatatirea site-ului si a aplicatiei si dezvoltarea de noi produse si servicii.
In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile si cu adoptarea de masuri pentru protectia, integritatea si securizarea acestora.
Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, (cu titlu de exemplu: prestatori si furnizori de: servicii IT, management de baze de date sau contacte, contabilitate, organizatori de evenimente)

Cat timp pastram datele dumneavoastra

Vom stoca datele dumneavoastra pentru o perioada de 2 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu comunicarile transmise sau le vom sterge daca vom considera ca aceste date nu ne mai sunt necesare.
Datele personale folosite in scopul ofertarii se vor arhiva pentru o perioada de 2 ani.
Ca regula generala, vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau cand va retrageti consimtamantul in situatia in care prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant. Reprezinta exceptii de la aceasta regula cazurile in care prelucrarea datelor personale este necesara in baza unor prevederi legale sau daca suntem indreptatiti sa continuam respectiva prelucrare. De asemenea, datele dumneavoastra personale vor putea fi pastrate de catre noi pentru o perioada mai mare fata de cele indicate anterior, numai in acele situatii in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

Publicitate on-line

Desfasuram campanii de publicitate online pentru informarea dumeavoastra in legatura cu produsele si serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.
In acest context folosim doua retele de publicitate – Facebook si Google/DoubleClick, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau a intereselor. Aceste informatii le obtinem prin intermediul retelelor amintite mai sus.
De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dumneavoastra (spre exemplu, cand vizitati pagina, veti fi adresat apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la produse/servicii auxiliare).
Drepturile dumneavoastra in contextul datelor
Iata care sunt drepturile dumeavoastra in contextul colectarii si prelucrarii datelor:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la modul in care sunt utilizate informatiile tale personale.
  2. Dreptul de acces la informatiile personale pe care le detinem despre tine.
  3. Dreptul de a solicita corectarea unor informatii personale inexacte pe care le detinem despre dumeavoastra (desi probabil ca puteti face cea mai mare parte a acestora prin Contul creat).
  4. Dreptul de a solicita ca in anumite circumstante sa stergem datele dumeavoastra sau sa nu le procesam sau sa le colectam.
  5. Dreptul de a opri mesajele de marketing direct si de a retrage in orice moment consimtamantul pentru o alta prelucrare bazata pe consimtamant.
  6. Dreptul de a solicita sa transferam sau sa portam elemente ale datelor dumeavoastra fie catre dumeavoastra, fie catre un alt furnizor de servicii.
  7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dumeavoastra, catre organele abilitate.

Cum securizam datele dumneavoastra

Toate datele personale prelucrate de catre www.romsales.ro sunt protejate impotriva amenintarilor, prin masuri electronice si fizice de securitate si infrastructura IT corespunzatoare dar si prin proceduri interne de management de personal si acces ce asigura descoperirea, notificarea si documentarea oricaror eventuale incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal.
In situatia putin probabila a unei incalcari a securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care descoperim o astfel de incalcare cu risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (in continuare ANSPDCP), si va vom informa cu privire la aceasta situatie.
Modificari ale modului in care ne protejam confidentialitatea
Este posibil sa modificam din cand in cand aceasta pagina, pentru a reflecta modul in care procesam datele dumeavoastra.
Daca vom face modificari semnificative, vom anunta pe pagina web sau prin alte mijloace de contact, cum ar fi e-mail, astfel incat sa puteti revizui modificarile inainte de a continua utilizarea site-ului.
Dumneavoastra, in calitate de client sau utilizator, aveti dreptul de a modifica datele pe care le-ati declarat initial, asa cum se mentioneaza si categoria drepturilor pe care Regulamentul UE 2016/679 (GDPR) le-a instituit. Pe site exista formulare care va vor permite vizualizarea raportului cu privire la datele pe care le avem despre dumneavoastra, modificarea acestora sau stergerea.
SC Romsales Distribution SRL se obliga ca datele colectate sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate, asa cum se mentioneaza in cadrul acestei politici de confidentialitate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre institutiile abilitate in aceste scopuri si in cazurile reglementate de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.
Cum ne contactati
Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: marketing@Romsales.ro.

Ce cookie colectam

Accesand acest site se pot plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri strict necesare- de utilizare si pentru performanta paginilor web: Necesitatea lor se impune pentru functionarea optima a paginii web. Importanta lor este data si de faptul ca navigarea pe pagina sau securizarea anumitor parti ale paginilor web ar fi imposibila. Acestea retin preferintele utilizatorului pe acest site.

COOKIEDescriere
CART Asocierea cu cosul dvs. de cumparaturi.
CATEGORY_INFO Stocheaza informatiile din categorie pe pagina, care permit afisarea mai rapida a paginilor.
COMPARE Elementele pe care le aveti in lista Comparati produse.
CUSTOMER O versiune criptata a id-ului dvs. de client cu magazinul.
CUSTOMER_AUTH Un indicator daca sunteti in prezent conectat la magazin.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stocheaza ID-ul segmentului clientului
EXTERNAL_NO_CACHE Un steag, care indica daca caching-ul este dezactivat sau nu.
FRONTEND ID-ul dvs. de sesiune pe server.
GUEST-VIEW Permite oaspetilor sa isi editeze comenzile.
LAST_CATEGORY Ultima categorie pe care ati vizitat-o.
LAST_PRODUCT Cel mai recent produs pe care l-ati vizualizat.
NEWMESSAGE Indica daca un mesaj nou a fost primit.
NO_CACHE Indica daca este permisa utilizarea cache-ului.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Un link catre informatii despre cosul dvs. si istoricul vizionarii daca ati solicitat site-ul.
RECENTLYCOMPARED Elementele pe care le-ati comparat recent.
STF Informatii despre produsele trimise prin e-mail prietenilor.
STORE Vizualizarea magazinului sau limba pe care ati selectat-o.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indica daca un client a permis utilizarea cookie-urilor.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produsele pe care le-ati vizualizat recent.
WISHLIST O lista criptata de produse adaugata in lista dvs. de preferinte.
WISHLIST_CNT Numarul de articole din lista dvs. de preferinte.

Stergerea cookie-urilor

Puteti sterge Cookie-urile prin accesarea setarilor browserului de Internet. Fie ca este vorba de Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sau altii, acestea permit salvarea in mod implicit a Cookie-urilor pe dispozitivele de pe care sunt accesate paginile web.

Puteti schimba oricand aceste setari din browser pentru a le bloca sau puteti alege sa fiti anuntat ori de cate ori Cookie-urile sunt transmise catre dumneavoastra, prin urmarea pasilor indicati in sectiunea respectiva din instructiunile de utilizare ale browserului tau. 

Mentionam ca site-ul nu va functiona daca veti dezactiva modulele cookie.