Menu

Cum solicit oferta?

Pentru a putea efectua o Solicitare pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

1. Mergeti la rubrica “Contul meu” din pagina de start a site-ului si  creati-va un cont nou, completand urmatoarele campuri:

  • prenume, nume, adresa de e-mail, telefon, parola, confirmarea noii parole create
  • date despre companie, astfel: denumire companie, cod fiscal, adresa de livrare, oras si judet.

Dupa completarea acestor campuri, este necesar sa cititi si sa acceptati Termenii si Conditiile site-ului, impreuna cu Politica de confidentialitate.
Odata creat contul dumneavoastra in site-ul nostru, veti primi automat un e-mail de confirmare pe adresa transmisa de dvs.

Dupa crearea contului aveti posibilitatea de a revizui datele introduse din meniul “Contului meu”. De asemenea, daca doriti, aveti posibilitatea de a va abona la newsletter-ele noastre, primind astfel un e-mail de confirmare. Oricand doriti, va puteti dezabona direct din meniul rubricii “Contul meu” din site.

si

2. Daca aveti deja un cont creat in site-ul nostru trebuie doar sa va autentificati prin intermediul adresei de e-mail si a parolei din rubrica “Contul meu”.

3. Incepeti sa cautati un produs sau mai multe folosind campul special de cautare, din partea de sus a paginii sau folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, avand posibilitatea, astfel:

-        sa le adaugati la produse favorite

Aici aveti posibilitatea de a alege un produs sau mai multe produse preferate, continuand astfel navigarea in site, sa le salvati in aceasta lista si sa le trimiteti ulterior pe e-mail cunoscutilor dvs., sau fie ne puteti trimite noua lista dvs. de produse favorite la adresa de e-mail: contact@romsales.ro, lasandu-ne comentariile de care aveti nevoie.

-        sa le adaugati in lista produse

Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, dati click pe lista de produse din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate, sa actualizati cantitatile si sa ne trimiteti Solicitarea dvs. la adresa de e-mail: contact@romsales.ro, urmand ca in cel mai scurt timp posibil sa procesam Solicitarea dvs. si sa va informam in scris. Odata plasata Solicitarea dvs. in site-ul nostru, veti primi automat un e-mail de confirmare pe adresa transmisa de dvs.

Odata plasata Solicitarea dvs. in site-ul nostru, fie ca aveti deja un cont, fie ca plasati Solicitarea neavand un cont, veti primi automat un e-mail de confirmare pe adresa transmisa de dvs., care contine numarul Solicitarii, data si ora cand aceasta a fost plasata, cu urmatorul mesaj “Iti multumim pentru interesul acordat companiei Romsales Distribution.
Acesta este un e-mail transmis in mod automat ce confirma inregistrarea solicitarii in site, urmand a fi procesata in cel mai scurt timp. Te rugam sa mentionezi numarul solicitarii in discutiile ulterioare cu operatorii nostri.

4. Solicitarea dvs. va fi preluata astfel in cel mai scurt timp posibil de catre unul dintre colegii nostri.

5. Pretul, modalitatea de plata, termenul de plata sau alte informatii care va sunt utile, vi le vom comunica pe adresa de e-mail trimisa de dvs.
6. Va vom transmite raspunsul prompt conform Solicitarii dvs., la adresa de e-mail mentionata la crearea contului.

7. Pentru o coerenta comunicare,  va revine obligatia de a va actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din contul dvs. sau de a accesa informatiile aferente fiecarei Solicitari, existente in Cont.

8. Prin aceasta modalitate de comunicare, accesand contul dvs., veti detine o evidenta corecta a Solictarilor trasmise catre Romsales Distribution, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doriti.